Yes we go, yes we can
Hoi allemaal!
Hierbij onze eerste upload. Nog geen spannende verhalen uit Sri Lanka maar toch even een bedankje. Bedankt voor alle cadeaus, jullie aanwezigheid en de leuke liedjes. We wisten vanochtend niet waar we moesten beginnen met het organizen van onze cadeaus. We vonden het heel leuk dat jullie er allemaal waren en we hadden nooit verwacht dat er zoveel mensen zouden komen! Het geeft een goed gevoel dat iedereen zo erg met ons meedacht en doodstil naar onze onze prezi-presentatie luisterde. Het was nog nooit zo'n drukke chaos geweest in huize van Esch.
De komende 12 dagen zullen in het teken staan van nog meer afscheid nemen, van vrienden, familie en het slechte weer. We zijn al bijna klaar voor vertrek, maar tijdens het grote afscheid opSchipholzullen we pas echt beseffen dat we vijf maanden weg zijn van hier.
Nu nog even iets over het geld dat we hebben gekregen. Het idee is om 'iets' te organiseren of te kopen voor op het project, maar wat precies weten we nog niet. We houden jullie hierover op de hoogte. Als jullie nog ideën hebben horen we het graag!
Ten slotte willen we jullie er nog even op wijzen dat je je kan inschrijven voor een mailinglist voor onze reisverhalen. Je krijgt dan automatisch een mailtje als wij een nieuw verhaal hebben geüload. Dan hoef je niet steeds te kijken (mag wel natuurlijk ;))
Liefs en BEDANKT!
(geschreven door Vera&Mireille)
Aaaah hadden jullie ook gisteren jullie afscheidsfeestje? Ik besef ook nog helemaal niet dat ik al echt bijna weg ga! In ieder geval wil ik jullie alvast heel veel plezier wensen en ik ga jullie blog zeker volgen! En alles wat jullie niet opschrijven hoor ik wel op de terugkomstborrel van dare2go!:) XXX
Leuk te horen dat jullie zo'n mooi afscheid hebben! Ik ben net terug uit india en Probeer hier nu zo veel mogelijk dingentjes te regelen zo dat jullie verblijf hier zo leuk mogelijk word! ik zie er heel erg naar uit dat jullie komen!! xxx
Nu zijn jullie dus echt vertrokken! Na een moeizame start op een koud, besneeuwd Schiphol, met veel annuleringen en vertragingen, hebben jullie uiteindelijk de nacht doorgebracht in een hotel in Frankfurt. En op dit moment zitten jullie al in de buurt van Quatar. Terwijl hier buiten volop in de winterzon geschaatst wordt gaan jullie de 30 graden tegemoet. Dat zal even wennnen zijn. Maar ook heerlijk.....
Wat boft Vincent met zulke meiden. Heerlijk om te zien hoe trots hij is op jullie. XXXX Marja